Om

cropped-cropped-kladde2.jpg
forell5
translate EN PERSONLIG BLOGG OM SAMFUNN, POLITIKK, LIVSSYN, HVERDAGSLIV, ARBEIDSLIV, SAMLIV, FAMILIE, SJØLIV, FUGLELIV, HUNDEHOLD, SYKLING, REISELIV MED MASSE MER!

Velkommen til LA DET VÆRE SAGT! – min blogg om det som skjer i samfunnet, om å være middelaldrende mann med barn som er i ferd med å lande inn i voksenlivet, om mine interesser som er sjøliv, fugleliv, hundehold, sykling, trafikk, reiseliv – og om å leve i Frankrike!

Hvem er jeg?

Jeg er Terje Bjørnstad, 62 år, – en mann med kone, voksne barn, to hunder som jeg går daglige, timelange turer med i Oslo Vest og Bærum Øst. Den tiden benyttes til å pønske ut nye bloggtemaer.

Jeg er utdannet økonom og informatiker, og arbeider med IT-relaterte emner. I løpet av mitt noen-og-tredve års yrkesliv har jeg hatt følgende oppgaver:

 • Utvikling og utrulling av avanserte systemer for styring av lufttrafikk. Jeg fikk anledning til å bo i andre land.
 • IT-revisjon med fokus på kontroll, sikkerhet og risikostyring i det norske bankvesenet. En svært samfunnsnyttig oppgave.
 • Systemutvikler i eget firma med store og små oppdrag. Jeg utviklet ikke bare systemer, – men tusenvis av arbeidsplasser!
 • Systemutvikler i et velkjent corporate business programvarehus for økonomisystemer. Godt at seniormedarbeidere kan brukes til noe …

Jeg vil understreke at dette er min personlig blogg. Jeg hverken kan eller ønsker å skrive om noe som er jobbrelatert. Likevel skal det vanskelig gjøres å skrive om emner uten at jobbrelaterte forhold skinner i gjennom.

Jeg står temmelig «midt på treet» når det gjelder livssyn, politisk ståsted og livsholdninger. Jeg føler ikke at jeg er grodd fast i noe. Jeg er kjapp i hodet, og liker å la tankene vandre, både til høyre og venstre. Jeg liker å følge en tanke helt ut, – selv om tanken bringer meg utenfor min egen «komfortsone». Det er derfor jeg liker å lese andres blogger. Jeg håper du liker å lese min blogg.

Hva jeg ønsker å gi deg som leser

Målet mitt er å lage et lesverdig og underholdende magasin med innlegg innenfor flere genrer – god blanding av hummer & kanari. Det sies at en blogg bør holde seg til ett område, men jeg synes det er så vanskelig å skrive 1-2 innlegg pr. uke basert på kun ett enkelt emne, som for eksempel matlaging.

Jeg prøver å skrive litt om meg selv i alle blogg-innleggene. Hensikten er først og fremst å gi innleggene en personlig karakter ut over det profesjonelle journalister og skribenter kan tillate seg. Men jeg har også som mål at du skal nikke gjenkjennende å si: «Dette har jeg også gjort! Sånn tenker jeg også!» Enig? Uenig? – eller noe annet på hjertet? Sleng gjerne inn en kommentar – eller to. Vil du heller kontakte meg privat, er jeg på e-post: bjoer(at)online.no

🙂 God lesing!

portrait

– Jeg og studievennene mine snakket om våre fedres femtiårskriser. En av fedrene hadde kjøpt motorsykkel. En annen hadde begynt å bestige fjelltopper. Da jeg fortalte at faren min hadde begynt å blogge, ble alle stille og stirret på meg. Så sa den ene: Aw – Stakkars deg! SÅ lang har ikke MIN far sunket…
(Uttalelse fra min datter da hun var 20 år)

Reklame

10 kommentarer

 1. Hei Terje, og takk for at du fant meg, slik at jeg fant deg. 🙂 Jeg er allerede i gang med å bli bedre «kjent» med deg og dine tanker. Jeg bruker å gå grundig til verks, men det kan ta tid. Det gjør ofte det for å bli kjent… 😉

  Har allerede smilt og nikket meg gjennom mye og du skal ikke føle deg trygg på at jeg forsvinner. 😉 Fortsatt fin søndag og ei fin uke. Og takk igjen!

  Liker

 2. Hallo Terje
  Kunne du tenke deg å gjesteblogge en smule?
  På Klagemuren??

  Ordet er fritt og ditt om du sier ja 🙂
  Ha en flott kveld 🙂

  Liker

 3. Takk skal du ha.
  e-post er kjekke greier. Du skriver det du vil og om du skal ha med en illustrasjon, legger du det ved og sender det til meg. Så ordner jeg resten. Bare si hvor du vil ha illustrasjonen slik at den ikke blir satt inn på feil sted.
  Adresse: annemors snabela gmail dot com
  Nok en gang: Tusen takk og så har jeg begynt å glede meg 🙂
  Ha en flott dag 🙂

  Liker

 4. På grunn av en blemme under foten (løpeskader) må jeg for tiden gå på tærne. Det fikk meg til å lure på hvordan ganglag hadde forandret seg, jeg mener å huske å ha lest at på Holbergs tid var tåspissgåing normalt for folk som ville ta seg godt ut.
  Det fant jeg ikke, men jeg snublet over din blogg om emnet, som var både interessant og morsom lesing.

  Mvh
  Baard Meidell Johannesen

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..