MenneskerImellom
strand1

Hundemennesker

Jeg har vært på hundeutstilling blant hunder og hundemennesker, – folk som liker å la hundene gjøre det de er avlet frem for, – nemlig å jobbe sammen med mennesker.

strand1

Om bloggen

Mennesker i mellom, sett og hørt, hos oss, eller billett merket «Personlig». Ta en titt, da vel!

strand1

Mesterfotografen

Nakne pupper er et yndig fotomotiv. I hvert fall i dobbelmoralismens land, USA. Men jeg er kanskje ikke så mye bedre selv…

strand1

Menn i uniform

Uniform er ikke bare stoff, lær og blank messing. Det er like mye genseren du har på deg når du er med å arrangere loppemarked, eller refleksvesten du har når du går natteravn.

strand1

Watch out for the silver hand!

Jeg er ikke flink til å se på TV. Jeg innser at personer som ikke følger med på TV, risikerer å havne utenfor et alminnelig sosialt liv. Vi snakker om en slags «Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven»-effekt.

strand1

Alle mine vinduer

Jeg eksponerer meg i ganske mange forskjellige vinduer på nettet. Noen viser offisielle rom, andre viser rom av svært privat karakter. Dessverre blander personlige vinduer seg alt for lett med de offisielle.

strand1

En venn å prate med

Alle har vel krav på en venn. Noen å prate med. Noen som du kan overøse med dine frustrasjoner fra jobben og på hjemmefronten.

strand1

Telenorterror

Jon Fredrik Baksaas sitter på toppen av en organisasjon med sterkt fokus på vekst og salg. De benytter det som fremdeles eksisterer av Telenors tidligere gode omdømme til å drive telefonsalg og dørsalg i stor skala.

strand1

Se på meg, da!

Det er skrevet så mye om hvordan utlendinger ser på oss nordmenn. Vår redsel for å møte blikket til folk vi ikke kjenner, og panikken for å måtte snakke med dem. Jeg tillater meg å betrakte nordmenn uten å ha på meg «norskebriller».

strand1

Spådamen på toget

Jeg mener å ha hørt ordtaket «Spå ikke kråke, det kunne råke!» Hvis noen gir deg en spådom over livet ditt, kan du risikere at den påvirker dine beslutninger slik at spådommen faktisk går i oppfyllelse! Både på godt og vondt.

strand1

Ravner i vårnatten

Er det noen vits i at vanlige foreldre går natteravn? Betyr det noe at amatører vandrer rundt med refleksvester? Kan ikke folk passe på sine egne barn? – La meg fortelle om min første vakt som natteravn!

strand1

Flere byer i Belgia!

Tro meg når jeg sier at det ikke er noe galt å være fra Norge og snakke gebrokkent, bare man har funnet samværskodene som gjelder der du er. Slikt lærer du ikke på skolen.

strand1

Høy Mamma-mia faktor?

Jeg filosoferer over farskapet. Det er ikke vanskelig å trekke frem både sorg og glede. Et farskap kan lett få seg en smell i dagens skilsmissestatistikk.

strand1

Godt ganglag

Hadde folk et bedre ganglag i 50-årene – før bilene og TV-apparatene? Da var beina et fremkomstmiddel. Når beina ikke lenger brukes, hva skjer da med ganglaget? 🙂

Tidlige sosiale nettverk

Leder i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Kari Kjønaas Kjos, legger skylden på foreldrene når barna uteblir fra en bursdagsfeiring uten å gi beskjed. Hun mener at barna fanger opp foreldrenes mobbing og negative holdninger om andre mennesker. Hvordan er det barn og foreldre bygger sosiale nettverk?

Hjelmkamera – øyet som aldri glemmer

Tenk om du kunne filme alle opplevelser i livet. Da kunne du i ettertid se om du dummet deg ut på gårsdagens fest, – og du kunne også finne ut hvor du la nøklene dine.

Stolt av barna – uansett

Det er iboende i alle foreldre å være stolte av barna sine. Jeg tror det stikker veldig dypt i oss, og varer livet ut, også lenge etter at barna våre er blitt voksne.

strand1

En ganske alminnelig syklist

Er det jeg som er blitt gammel når lurer på hvor det er blitt av syklister med sykkelklyper, sykkelveske og handleposer på styret?

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..